Straight away

Verantwoord afvallen met producten van Straight away begint met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we allerlei belangrijke vragen door en bepalen we samen jouw doel. Ook leg ik dan uit hoe het hele programma werkt en hoe ik jou ga helpen om je uiteindelijk doel te behalen. Omdat ik zelf ook met Straigth away mijn nieuwe ‘ik’ heb gevonden, begrijp ik precies in welke fase je verkeert en weet ik exact hoe we samen jouw einddoel kunnen bereiken.

De producten van Straigth away zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Afvallen met shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straigth away is verantwoord. De producten leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straigth away niet nodig.

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen en dat heeft een gunstig effect op het afvallen. Door langere tijd weinig koolhydraten te nuttigen schakelt je lichaam over op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar te veel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.

Afvallen met de producten van Straight away geeft je lijf een boost. Je hebt minder snel honger en voelt je al snel lichter. Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden, maar daarvoor ben ik je coach! Ik ken de valkuilen en ik ga je helpen met het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op je gewicht blijft. Na het bereiken van je doel, straal je weer en ben je trots als je in de spiegel kijkt. Foto: FOTOZEE

Klik hier voor het maken van een afspraak.