Stappenplan

Stap 1:

Het stappenplan van jouw reis naar je nieuwe ‘ik’ begint met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die het dieet van Straigth away heeft om jouw doel te bereiken. Je doel kan een vooraf bepaald streefgewicht zijn of een gezond BMI (Body Mass Index). BMI is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. Samen bepalen we het soort dieet wat je gaat volgen. Dit kan bestaan uit een dieet dat alleen bestaat uit producten van Straigth away of het wordt een combinatie van de Straight away producten met een normale gezonde maaltijd. Een belangrijk onderdeel is het doornemen van vastgestelde gezondheidsvragen. Ook meet ik je bloeddruk en word je voor het eerst gewogen. Dit is altijd een spannend moment en het echte begin van je programma.

Stap 2:

Na je intakegesprek begint het echte werk! Je gaat dan 3 weken je programma volgen. Wekelijks bezoek je mijn praktijk en kun je al je vragen stellen en zal ik tips en trics geven om het vol te houden. Er is dan ook een weegmoment, zodat we je vorderingen kunnen bijhouden. De wekelijkse consulten zijn gratis. Je koopt alleen de Straight away producten voor de komende week. Nadat je het programma 3 weken hebt gevolgd, heb je afhankelijk van het gekozen programma een balansweek. In deze week voeg je naast de producten van Straigth away een gezonde maaltijd toe aan je dieet. Natuurlijk help ik je bij het samenstellen van deze gezonde maaltijd. Na de balansweek start er weer een nieuwe 3-wekelijkse cyclus. Afhankelijk van je gekozen streefgewicht of BMI herhalen we deze cyclus.

Stap 3:

Bij stap 3 start het afbouwprogramma. Hierbij gaan we stapsgewijs het gebruik van de Straigth away producten afbouwen en de reguliere voeding weer opbouwen. Tijdens deze periode bezoek je nog steeds wekelijks mijn praktijk. Het afbouwprogramma bestaat uit 6 fasen. In deze zes fasen werken we stapsgewijs toe naar de overstap van Straight away producten naar normale voeding, zodat je niet terugvalt in je oude eetgewoonten. Omdat Straight away producten de nodige voedingsstoffen bevatten, kun je deze blijven gebruiken als ontbijt of als verantwoord tussendoortje tijdens het sporten of een dagje uit.

Stap 4:

Fantastisch! Je hebt de discipline opgebracht om goed op je voeding te letten en je levensstijl aan te passen. Je hebt moeilijke momenten overwonnen. Dit is de nieuwe JIJ!! Geniet van de complimenten die je krijgt, van je fittere lijf waarmee je nu veel makkelijker kunt bewegen, nieuwe kleding aankan en uit je schaduw durft te treden. Je kunt trots zijn op jezelf! Foto: FOTOZEE

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Ons team