Mijn verhaal

Winter 2014.

Ik was er helemaal klaar mee! Voor mijn gevoel had ik alles al geprobeerd. Niets werkte of hield ik vol. Het duurde me te lang of er gingen niet genoeg kilo’s vanaf. Ik wist niet meer hoe ik van die overtollige kilo’s af kon komen. Totdat ik op een Ladies’ Night in gesprek kwam met de dames van Coachsizz. Zij promootten daar hun afvalpraktijk met de producten van Straight away. Omdat ik best sceptisch was over het afvallen met behulp van maaltijdvervangende producten, koos ik ervoor om een brochure mee te nemen en de website van CoachSizz door te lezen. Ik moest het toch alleen kunnen? Niet dus. Nadat ik alle informatie uit het gesprek, brochure en website had verwerkt raakte ik overtuigd dat het programma van Straightaway voor mij de manier was om mijn gevecht tegen de kilo’s te winnen. Daarom heb ik toen de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een intakegesprek op 2 januari 2015. Dit ga ik wel volhouden, nu moet het lukken… dacht ik bij mezelf.

Ik vond de producten meteen lekker. De chocolade shake en de loco choco crunch waren mijn favoriet. Feestjes en partijen kwamen op mijn pad, maar ik kon de verleidingen steeds weer weerstaan, Ik had namelijk een doel voor ogen! NOOIT meer over de honderd kilo. Sterker nog… mijn gewicht mocht nooit meer over de tachtig kilo. Eindelijk iets wat ik wel kon volhouden, omdat ik me ook zo goed voelde en er super veel energie van kreeg.

De heerlijke producten en wekelijkse coaching zorgde ervoor dat ik zes maanden later 34 kilo lichter was. Super blij en mega trots op mezelf! Ik voelde me een totaal andere vrouw en een veel energiekere moeder (volgens mijn kinderen ;-). Ik kon alles weer aan. Ook de leuke kledingwinkels lagen binnen mijn bereik. Ik motiveerde zelfs anderen om ook te starten, zodat ze zich net zoals mij een gezondere en energieke vrouw zouden voelen. Al deze positiviteit zette me ertoe dat ik zelf wilde gaan coachen en besloot ik per 1 januari 2016 met Coachsizz mijn deuren te openen van mijn eigen praktijk in Oud-Beijerland. Je bent er van harte welkom en ik sta klaar om samen met jou, jouw droomgewicht te bereiken.

Klik hier voor het maken van een afspraak.